Ons Verhaal

Bij Roll&Bowl heten we je van harte welkom in een betoverende wereld van smaak en gastvrijheid. Stel je eens voor: een plek waar je met je geliefden kunt genieten van heerlijke maaltijden in een decor dat de ziel van Hawaï omarmt. Ons restaurant is doordrenkt van ontspanning, gezelligheid en netheid, geïnspireerd door de betoverende Hawaïaanse cultuur. 

Ons inspirerende verhaal begint in 2019, wanneer ons familiebedrijf de eerste kiem legde van wat nu een opkomende restaurantketen is met drie sprankelende locaties. Het allereerste restaurant opende zijn deuren in de Antwerpse studentenbuurt, een bruisende wijk in het hartje van Antwerpen. Dit was het startpunt van onze avontuurlijke reis. 

Het onweerstaanbare aroma en de smaak van Hawaïaanse gerechten wonnen snel aan populariteit. Mensen omarmden de unieke combinaties van ingrediënten en smaken, en het werd een onweerstaanbare roeping om onze smaakrevolutie verder te verspreiden. Dit leidde tot de opening van onze andere restaurants in het gezellige Deurne en het sfeervolle Hasselt.

Elke Roll & Bowl-vestiging is de gedroomde omgeving voor familiereünies en gezellige samenzijn met collega’s en vrienden, of het nu voor lunch of diner is. Ons oorspronkelijke restaurant bleek een schat aan Hawaïaanse gerechten te bieden, waardoor Roll & Bowl zich onderscheidt als een van de weinige restaurants in België die deze unieke Hawaïaanse smaken presenteren. Naast de traditionele Hawaïaanse keuken schenken we ook verfrissende drankjes en verse smoothies. Onze toewijding om de smaak van onze salades continu te verbeteren is ons handelsmerk.

Vergeleken met alle vergelijkbare restaurants, kopen we dagelijks de meest verse groenten, fruit, vis en vlees voor uw salades. Bovendien blijven we naar onze gewaardeerde klanten luisteren en werken we onvermoeibaar aan het verfijnen van onze service, met als doel de levering van onze gerechten zo snel en vlekkeloos mogelijk te maken.

Roll & Bowl is niet zomaar een restaurant, het is ons familiebedrijf waar we onze tijd, arbeid en liefde met passie in steken voor u, onze gewaardeerde gasten.
Met open armen verwelkomen wij u bij Roll & Bowl, waar uw culinaire dromen tot leven komen.

Met hartelijke groeten,
Roll&bowl BV